Creëer Een Succesvol En Goedlopend Bedrijf Met Voldoende Klanten En Een Inkomen Van € 50.000 tot € 100.000 per jaar!

Leer alle praktische kennis en vaardigheden op het gebied van verkoop, marketing en acquisitie tijdens dit 4- of 12-maanden programma.

Dionne Limpens - Neilen

Een paar jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen adviesbureau, maar had problemen om nieuwe opdrachten te krijgen. Hoewel ik vakinhoudelijk precies wist hoe alles moest, had ik geen enkele ervaring met het werven van klanten. Sterker nog: ik had geen idee hoe ik dat moest aanpakken.


Ik ben toen gestart met het “Business Breakthrough” programma, waar ik ontzettend veel aan heb gehad. Dennis is erg enthousiast en daagt je uit om daadwerkelijk stappen te zetten en vooruit te komen. Hierdoor is mijn marketing dusdanig verbeterd dat ik nieuwe opdrachten en leads krijg via mijn website, maar ook via de social media.


Ik heb geleerd hoe ik mijn doelgroep kan bereiken. En als ik in contact kom met een potentiele nieuwe klant, weet ik nu hoe ik dan een verkoopgesprek moet houden. Het programma heeft me veel zekerder gemaakt, omdat ik nu weet dat ik de juiste stappen zet, en zie dat het werkt. En dat is een heel fijn gevoel.


Mijn tijd (zowel werk als prive) is beperkt en dus kostbaar. Het zou me enorm veel tijd gekost hebben om het “marketing-wiel” nog een keer uit te vinden en alles zelf uit te zoeken. Terwijl ik nu in een paar uurtjes de meest relevante, en nieuwste informatie krijg en ook nog meteen leer hoe ik dat kan toepassen. Dit bespaart dus veel tijd, en alleen hierdoor vind ik het jaartraject de investering al meer dan waard! Naast de nieuwe opdracht die het me oplevert.


Heb je moeite met nieuwe klanten werven, en wil je vooruit met je bedrijf? Dan kan ik je van harte om deel te nemen aan dit programma.

Dionne Limpens - Neilen, PhysiBuild Adviesbureau voor Bouwfysica en Akoestiek

Heb jij het door jou gewenste succes als ondernemer of is klanten werven en voldoende inkomen een terugkomend en structureel probleem?

Er zijn ondernemers die heel succesvol zijn, gemakkelijk aan nieuwe klanten komen en een uitstekend inkomen verdienen. Hoe doen deze ondernemers dat? Soms lijkt wel of dat zij er geen moeite voor hoeven doen, maar ook bij hen gaat het niet vanzelf.

De oplossing voor het gemakkelijker werven van klanten is om niet harder, maar slimmer te gaan werken. Als je iets wat niet werkt 20 uur per week doet, dan kun je het 30 uur per week gaan doen, maar dan werkt het nog steeds niet. Het is dus belangrijk dat je kennis aangereikt krijgt hoe je het op een betere manier kunt doen.

Daarvoor hebben we het Business Breakthrough Programma ontwikkeld. Waarbij je kunt kiezen uit een 4- en 12-maanden variant (Basic en Advanced). Je hoeft dus niet zelf het wiel uit te vinden, je krijgt direct de allerbeste kennis, tips en vaardigheden aangereikt. Hoeveel uur van je kostbare tijd bespaart dit je?

Dit programma is voor ondernemers die zich in het volgende herkennen:

  • Je bent expert in je vakgebied, maar je weet niet hoe je je als expert kunt profileren zodat klanten dit ook weten
  • Je hebt een mooie website, maar krijgt naar aanleiding hiervan niet genoeg nieuwe klanten
  • Je doet iets wat veel andere ondernemers ook doen en vindt het daardoor moeilijk om je te onderscheiden
  • Je gebruikt slechts een beperkt aantal verkoopkanalen, die ook nog eens relatief weinig resultaat opleveren
  • Je hebt regelmatig verkoopgesprekken met potentiële klanten, maar het aantal opdrachten uit deze afspraken valt erg tegen
  • Je hebt al eens eerder een verkooptraining gevolgd, maar vervalt vervolgens weer snel in je oude patronen
  • Het enige verdienmodel dat je kent en gebruikt is het "uur-factuur" model, waardoor je, harder en langer moet werken om meer te verdienen
  • Het ontbreken van voldoende klanten zorgt voor veel stress en gaat ten koste gaat van je ontspanning in je privétijd
  • Omdat je veel concurrenten hebt vraag je lage prijzen, omdat je bang bent dat klanten anders niet voor jou kiezen